این کارگاه به همت مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه بناب و با هدف ارتقای بهداشت فردی و محیطی، کاهش آلودگیها و بهبود کیفیت خدماترسانی برگزار گردید. در این کارگاه کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب مرکز شماره ۴ شهری (جناب آقای مهندس رزاق و سرکار خانم شمسی) به مباحثی مانند مدیریت پسماند، ضدعفونی و گندزدایی، اصول بهداشت مواد غذایی و رعایت استانداردهای بهداشتی در محیط آشپزخانه بررسی شد. کارکنان همچنین فرصت پرسش و پاسخ داشتند و راهکارهای عملی برای بهبود عملکرد روزانه خود دریافت کردند.
در همان روز، مراسم تجلیل از کارکنان سلف مرکزی دانشگاه بناب به همت دکتر بهنام سلحشور، مدیریت دانشجویی و با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد. این مراسم با هدف قدردانی از تلاشهای کارکنان سلف در ارائه غذای سالم و باکیفیت به دانشجویان برگزار گردید. مسئولان دانشگاه ضمن تأکید بر اهمیت خدمات کارکنان سلف در رفاه دانشجویان، از زحمات بیوقفه آنها تقدیر کردند. در پایان، از کارکنان سلف با اهدای لوح تقدیر و هدایای ویژه قدردانی شد.