درباره مرکز مشاوره

معرفی مر کز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه بناب
مركز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه بناب كه مستقيما" زيرنظرمستقیم معاونت دانشجويي دانشگاه فعاليت مي نمايد و ازسال 1388در دانشگاه بناب تاسيس وشروع به فعاليت نموده است و يكي ازمراكز فعال وموفق درميان مراكز مشاوره دانشگاههاي تحت پوشش وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري است كه در زمينه ارائه خدمات مشاوره و رواندرماني به دانشجويان ودانشگاهيان وداشتن همكاريهاي منطقه اي وكشوري اقدامات موثر وچشمگيري داشته است.و در سال1394 بعنوان 10 مرکز مشاوره فعال کشور در حوزه پیشگیری از مواد مخدر از طرف ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ومدیر کل دفترمشاوره وسلامت وزارت علوم،تحقیقات انتخاب ومورد تقدیر قرار گرفت وهمچنین در سال 94 از طرف دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان ودبیر منطقه3 مراکز مشاوره دانشگاههای کشور وفرماندار شهرستان بناب موفق به دریافت لوح تقدیر شده است.
هدف محوري اين مركز همواره رشد وافزايش سطح توانمندي ها ،استعدادها ،وبه طوركلي ارتقا سطح سلامت روان دانشجويان بوده است.
در خصوص فعالیت های بهداشتی-درمانی با عقد قرارداد با پزشکان معتمد شهرستان، اقدام به ارائه خدمات پژشکی می نماید. دانشجویان می بایستی د رصورت نیاز به پزشک به مرکز مشاوره، بهداشت و درمان مراجعه و نسبت به تهیه ویزیت سوبسیت دار اقدام نماید.

مسئول مركز مشاوره: آقاي بهنام سلحشور بناب داراي که  ازسال 88 13به عنوان مسئول مركز مشاوره دانشگاه منصوب و مشغول به فعاليت بوده است  .مقطع ورشته تحصيلي ايشان كارشناسي روانشناسي عمومي و همچنين كارشناسي ارشد روانشناسي باليني است ونحوه همكارايشان نيزبصورت غيرهيات علمي تمام وقتمي باشد.

تعداد روانشناسان ومشاوران تحصيلي مركز: در مركز مشاوره دانشگاه بناب هم اكنون 2 روانشناس دانشجوي دكتري و يك روانشناس بالینی خانم با مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و همچنین با بکارگیری یک نفر مشاور با مدرک کارشناسی ارشد مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی بعنوان مشاور تحصيلي همراه با مسئول دفتر مركز مشغول به فعاليت مي باشد كه جمع كل پرسنل مركز 5 نفرمي باشد.

ساعات كاري مركز:  درتمام ايام هفته غيرازپنجشنبه وجمعه ،  آماده ارائه خدمات مشاروه  با رزرو قبلي مي باشد.

آدرس مرکز: دانشگاه بناب / ساختمان شهید آوینی

• ویرایش شده