تاریخ : دوشنبه 3 ارديبهشت 1397

انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه بناب بعنوان مرکز مشاوره فعال کشوری در سال 96

-
انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه بناب برای اولین بار به عنوان یکی از مراکز فعال در میان مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور در بیست و نهمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاههای کشور که در بهمن ماه 96 در دانشگاه امیرکبیر با حضور معاون محترم وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان جناب آقای دکتر صدیقی و معاون محترم امور دانشجویان داخل سازمان جناب آقای دکتر ریاضی و مدیر کل محترم دفتر مشاوره سلامت سرکار خانم دکتر صادقی و روسای مراکز مشاوره دانشگاههای سراسر کشور برگزار گردید.دانشگاه بناب بعنوان مرکز مشاوره فعال دانشجویی در کنار دانشگاههای بزرگ کشور همچون شهید بهشتی، شهید باهنر کرمان، اصفهان، تربیت مدرس، امام صادق(ع) و شهید رجایی از طرف اداره کل دفتر مشاوره سلامت وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.
این موفقیت را به تمام همکاران در دانشگاه بناب تبریک عرض می نماییم.

• در دوشنبه 3 ارديبهشت 1397
  • ساعت 11