تاریخ : شنبه 5 بهمن 1398     |     کد : 689

کانون همیاران سلامت دانشگاه بناب موفق به کسب رتبه دوم در بین دانشگاه های منطقه 3 گردید؛

کانون همیاران سلامت وابسته به مرکز مشاوره دانشگاه بناب می باشد.

بر اساس رای نهایی تیم داوری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه های منطقه سه کشور که براساس گزارش عملکرد و پوستر فعالیت های این کانون در تاریخ ۹۸/۱۰/۳ در دانشگاه تهران مورد ارزیابی قرار گرفت، کانون همیاران سلامت وابسته به مرکز مشاوره دانشگاه بناب حائز رتبه دوم در بین دانشگاه های منطقه ۳ کشور شد. لازم به ذکر است دانشگاه تبریز حائز رتبه اول و دانشگاه صنعتی ارومیه حائز رتبه سوم در بین دانشگاه های منطقه سه کشور شدند.
معاونت  دانشجویی دانشگاه بناب این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه بناب و همچنین جامعه دانشگاهی شهرستان بناب تبریک عرض نموده و از ایزد باریتعالی برای این عزیزان آرزوی توفیقات روز افزون الهی دارد.

نوشته شده در   شنبه 5 بهمن 1398  ساعت  13:17   توسط   مدير سايت مرکز مشاوره دانشگاه بناب    تعداد بازدید  16
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :