تاریخ : يکشنبه 2 تير 1398

برگزاری چهارمین دوره انتخابات کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه بناب

چهارمین دوره انتخابات کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بناب برای انتخاب اعضای اصلی و علی البدل با شرکت دانشجویان علاقمند به عضویت در لیست اعضای اصلی و علی البدل کانون در نیمه اول فرورودین ماه سال جاری مراحل برگزاری انتخابات طبق دستورالعمل برگزاری انتخابات کانون ها و ارسال لیست داوطلبین به مراجع قانونی دانشگاه جهت استعلام آموزشی و انضباطی با همکاری کارشناسان مرکز مشاوره دانشگاه انجام گرفت و پس از اخذ نتایج استعلامات در خردادماه ، طبق برنامه ریزی صورت گرفته وبرگزاری جلسات هماهنگی ، انتخابات در مورخه 27/3/98 پس از اطلاع رسانی لازم به دانشجویان عضو مجمع عمومی کانون ، در محل مرکز مشاوره دانشگاه انجام گرفت ونفرات ذیل به عنوان اعضای اصلی وعلی البدل کانون همیاران سلامت روان دانشگاه برای سالتحصیلی 99-98 انتخاب شدند.
اسامی منتخبین اعضای اصلی و علی‌البدل کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بناب  خرداد 98

اعضای اصلی:
  1.        آقای ابراهیم ساربان                                پلیمر